Home
  Bel ons   0622247408

24/7 beschikbaar voor al uw loodgietersklussen

Bel ons 

 0622247408

Info@moony.nl

roofing
Sanitair

Bent u op zoek naar nieuw sanitair of reparatie voor uw badkamer, keuken...

Lees meer
plumbing
CV-ketel
Altijd de juiste temperatuur en ook voorziet deze het warme water...

Lees meer
renovations
Badkamer
Heeft u nieuw badkamer nodig of wilt u deze renoveren....

Lees meer

01 Over ons

27 jaar ervaring
Wij leveren vakwerk af op het gebied van gas- en waterleidingen, sanitaire installaties, CV, dakbedekking, lood- en zinkwerk
24 uur service
We bieden service binnen 24 uur, wat zeker bij zaken van acute problematiek handig is
We zijn klantgericht
Kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal
Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 43 beoordelingen

02 Laatste projecten

Design radiator met leidingen uit vloer

Renovatie badkamer

Nieuwe douchehoek van natuursteen gemaakt met glas cabine

Wat voor werkzaamheden doet Moony


Sanitaire installaties

Van een toilet met een fonteintje tot en met grote doucheruimtes in scholen of in de utiliteitsbouw, het is allemaal mogelijk. Alles wat met water te maken heeft, van een beregeningsinstallatie tot het installeren van grote (terrein)waterleidingen die op een speciale manier gelegd en gelast moeten worden, is onderdeel van onze installatietechniek.

CV installaties en ketels

Wij installeren en onderhouden nieuwe cv-installaties en ketels. Wij onderhouden ook bestaande installaties, zelfs als wij ze niet hebben aangelegd. Als u vertrouwen in ons heeft en graag hebt dat wij uw installatie in onderhoud nemen, dan maken we daar met u een plan voor. Bij de CV horen radiatoren. Wij adviseren u graag over de plaatsingsmogelijkheden. Ook voor design radiatoren bent u bij ons aan het goede adres. Vloerverwarming behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Dakbedekkingstechnieken

Een dak beschermt u tegen weersinvloeden. Het dak kan ook op verschillende manieren meerwerken aan energiebesparing. Wij kunnen zowel nieuwe dakbedekking aanbrengen als bestaande dakbedekking repareren, eventueel in combinatie met de dakgoten. Wij kennen de nieuwe mogelijkheden en materialen en kunnen u daarom van een deskundig advies voorzien, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van uw dakbedekking.

Badkamers

Wij kunnen alles voor u verzorgen, van A tot Z, oftewel van leidingwerk en tegelwerk tot en met de schone oplevering van uw nieuwe badkamer. Uiteraard leveren wij badkamers voor de nieuwbouw, maar ook renovatieprojecten behoren tot onze specialiteiten. In overleg kunnen wij u tijdens de renovatie een mobiele douche en of toilet bezorgen.